«Æ ror aleina» – igjen :-)

Dette smykket er designet av Tonje Unstad, og ble produsert i 2009 i forbindelse med lanseringen av albumet hennes “Æ ror aleina”, som kom ut den høsten.

Vi hadde et godt samarbeid for å få planen om smykket realisert, og jeg sørget for å få dem laget og levert. Måtte ha ekstern hjelp til selve produksjonen på grunn av volumet, men det var jeg som gjorde siste sjekk og finish.

Selv om det nå er noen år siden, har etterspørselen etter smykket aldri stoppet helt, og etter at det nå har vært tomt på lageret ei stund ble det på tide å sette i gang igjen. Denne gangen måtte det bli ved hjelp av en annen produsent og med en litt annen produksjonsform, men smykket er veldig likt det opprinnelige. Fortsatt er smykket ei rund sølvskive, 3 cm i diameter, har enkle fonter og svart skrift, regulerbar skinnreim, og matt overflate. Det kan naturligvis være små individuelle forskjeller siden de siste prosessene og finpussen gjøres enkeltvis.

Tonje og jeg er godt fornøyd med resultatet, og det første opplaget er på verkstedet hos meg nå :-) Smykkene gjøres fortløpende klare for levering.

Prisen denne gangen vil være 485,- inkl. skinnreim (+ frakt, hvis det må sendes).

Smykkene kommer nok i nettbutikken på Epla ganske snart, men de som er interessert før de kommer så langt kan også sende en e-post til kristin@zylla.no.

Blir det tomt vil jeg bestille fler ganske raskt.

Hvis det er noen som ikke har hørt sangen og albumet ved samme navn, vil jeg benytte anledningen til å anbefale begge deler på det sterkeste. Tonje mottok en velfortjent Spellemanspris for albumet :-)

"Æ ror aleina"

One response to “«Æ ror aleina» – igjen :-)

  1. Tilbaketråkk: Nyhetsbrev | Norsk Kreativ Design

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s