Top secret! Ligg unna!

Statistikk er artig, og har du blogg er det selvsagt fint å ha muligheten til å følge med på hvor mange som faktisk får med seg det du måtte legge ut av viktig tekst og bilder. Hvis man gidder er det mye mer og mindre nyttig informasjon å hente ut fra statistikken, jeg kan faktisk også se hvilket land de besøkende kommer fra.
Nå har ikke jeg for vane å sjekke detaljene veldig nøye, men det har hendt at jeg har registrert en og annen asiat eller østeuropeer som nok temmelig i ørska ei sein natt har slumset til å treffe på min blogg, sannsynligvis som direkte konsekvens av feiltazting. Greit nok, og sånt skjer selv i de beste familier.
Noe helt annet er det naturligvis om noen fra Amerikas Forente Stater viser seg, slik det gjorde i dag. Da er det åpenbart selveste No Such Agency som oppdaterer seg på de hemmelige og fiffig kodede meldingene jeg formidler til horder av lesere.
Som eksempel kan jeg nevne teksten “Nei, nei, nei…”, der har jeg valgt den ganske enkle og velkjente: Tegn ei åttebladrose med senter i den midterste bokstaven i teksten. Bokstavene ytterst i hvert blad (start øverst til venstre) gjøres om til tall, dette multipliseres så med π, for deretter å divideres med 666. Når svaret omgjøres til bokstaver igjen, får man et ord. Kanskje. Eventuelt ved å stokke om på bokstavene.
Tilsvarende vil også fungere i det noe eldre innlegget “Etter dagens dont”, men der vil man finne et helt annet ord! (Sannsynligvis) Det er sikkert fullt mulig å tolke noe ut fra bildene som illustrerer teksten også, slik at det ikke bare blir KOLJE, men kanskje RØKT i tillegg. Muligens. Kanskje om det konverteres til runeskrift? Fåglarna vet.

Tygg litt på den karer, så har dere noe å gjøre ei stund :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s