Vann

I sommer var et av de få årene vi vannet jordbær- og bringebærplanter i hagen fordi det ikke regnet på flere uker, skogbrannfare var det også, heller ikke vanlig i Nordnorge. Den er definitivt over nå, for det har regnet godt i høst, som det pleier å gjøre. I sommer var også vannstanden irriterende lav i et par av småelvene som vanligvis er fine å drikke av på fjelltur, men det ordnet seg i løpet av noen uker.
Problemet med at noen i huset tar en lang dusj er at det kan bli tomt for varmt vann til de som kommer etter. Ikke at det blir slutt på vannet.

I morgen er dagen for NRK’s årlige tv-aksjon, inntektene denne gangen går til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid for å sikre rent vann og trygge, sanitære forhold (kilde NRK.no). Utfordringer det egentlig er vanskelig å forestille seg i hverdagen.
I den anledning skal jeg gjøre ferdig to helt nye dråpesmykker, og 50% av inntektene for dem går til aksjonen, dessuten 10% av eventuell annen omsetning i morgen.

Halvparten av salgsprisen for de to dråpene går til det nevnte formålet uansett om de blir solgt i morgen eller seinere.

Dråpene er sandstøpte, de er derfor massive, og kan ha litt porer i overflaten. Dråpeformen er neppe 100% riktig, den originale modellen er laget for hånd og på øyemål, vanskelig å få det perfekt da, men jeg syns ikke det ser så verst ut, om jeg skal være ærlig :-)

Foreløpig ser de ut som på bildet under, men jeg håper de er helt klare en gang i morgen tidlig/ formiddag :-)

Litt usikker på hva prisen blir, men et sted rundt 400, med kjede.

Etter noen timer på verkstedet er det på tide med en pause, og aller først et stort glass reint og godt vann.
Fra springen.
Inne.

Dråpe

Dråper

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s