Hjerter altså

Er ikke helt ferdig med dem, og jeg tror vi like gjerne kan slå fast en gang for alle at hjerte som motiv aldri blir helt ut.

All forskning og statistikk tyder på det. (Jeg kan antagelig arresteres på grunnlaget for den påstanden, men det får så være.)

Derfor, og fordi februar er en måned med flere merkedager, og fordi jeg i går kveld ville teste ut en liten tanke jeg har hatt ei stund, har det kommet enda en variant; oval med åpent hjerte. Har laget noe lignende tidligere, men disse er mindre enn de jeg lagde da, og saget ut av litt tykkere plate.

De er mindre enn man kanskje skulle tro ut fra bildene, og varierer litt i størrelse. Omtrent 1,4-1,6 cm høye og 1-1,2 cm brede. Fine både på armbånd og som smykker.

De utsagde hjertene som henger i ringkjede har jeg hatt før, da med blank overflate. Nå har de fått en mer matt/ børstet overflate – litt vrient å få skikkelige bilder av den, men jeg syns det er en fin finish. De er omtrent 1,2 cm høye og 1 cm på det bredeste.

Tenkte å ha februarpriser på 275,- på disse nye armbåndene og smykkene, både de med ovaler og de utsagde hjertene, så får vi se om jeg fortsetter å lage dem etterpå.

Har ikke lagt noen av disse i nettbutikken ennå, men ta gjerne kontakt om du er interessert :-)

Kan jo samtidig minne om at jeg har laget andre hjerter i diverse andre varianter og størrelser, de fleste av dem finnes det bilder av her (bla litt nedover, eller i menyen til høyre) og i nettbutikken.

DSC_1836

Utsagde matte hjerter

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s