Nytt år

2013 ble året hvor jeg økte aktiviteten litt på verkstedet igjen, etter en periode med veldig lavt tempo.
I den forbindelse vil jeg si hjertelig takk for alle hyggelige tilbakemeldinger, til nye (og gamle :-)) følgere på facebook, og til dem som har handlet hos meg. Jeg setter virkelig stor pris på alt sammen :-)
Satser på å holde produksjonen i gang også dette året, og har noen tanker om nye modeller. Så får vi se om det går som planlagt, alt avhenger av kapasitet.

Håper alle har hatt det bra i jula, og er klare for 2014.
Etter en fin og rolig juleferie, med et par små avbrekk innom verkstedet, skal jeg straks erklære ferien for endelig avsluttet. Småkutt i fingrene har grodd, neglene har vokst ut (jf. tidligere innlegg om neglefiling her), og jeg er nesten klar til å sette i gang igjen.

Benytter anledningen til å drive bittelitt folkeopplysning, og oppfordrer til å ta en kikk på Norsk Epilepsiforbunds hjemmeside. En fordel om så mange som mulig er klar over at epilepsi kommer i mange varianter, og det kan være greit å vite litt om man skulle oppleve et anfall i en eller annen form, enten selv, hos en av sine nærmeste, eller som tilfeldig forbipasserende.

Ønsker alle et riktig godt nytt år! :-)

(Lita oppdatering; i november sa jeg at jeg resten av året ville gi en del av omsetningen til Leger uten grensers arbeid, det har jeg selvsagt fulgt opp, og har i bolker overført en fin sum til dem.)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s