Til dels nye varer

Jeg har jobbet med en hjertekolleksjon de siste ukene. Folket liker hjerter, så jeg vil gjerne kunne tilby dette også fra egen produksjon.

Hjerter er et flott motiv og et fint symbol, kanskje spesielt i disse tider med ulike kriser hist og her. 

Brukte litt tid på å finne en utforming som fungerte, og etterhvert kom jeg til den med et kvadratet som ramme rundt. Og javisst, her kan det være rom for tolkning for de som liker denslags. Om man er firkantet utenpå kan det allikevel være et hjerte inni. Alternativt kan man kort og godt like formen, og la det bli med det. Sånn som jeg. 

Det er veldig greit at folk oppfatter ting på ulike måter, og eventuelt ser en symbolverdi selv om den ikke nødvendigvis var en del av tanken bak. Dragene mine har fungert både som skarv og svaner (dog ikke de mest vanlige oppfatningene heldigvis), og fisk kan jo være et symbol på så mangt. 

Får se om hjertekolleksjonen utvikles videre, time will show.

– Men de helt nye små hjertene («lite hjerte»), som fortsatt er varme etter siste polering (host) har jeg tenkt å kjøre kampanje på. Folk med bedre greie på business enn meg har på det sterkeste anbefalt at jeg må bli mer offensiv i egen markedsføring, så nå skal jeg forsøke noe nytt:

INTRODUKSJONSPRIS! KJØP NÅ! BEGRENSET ANTALL! VÆR RASK! SLÅ TIL! SPESIALTILBUD BARE TIL DEG! KNALLKJØP! NÅ KUN KR 230,-!

 

Dette blir spennende..

 

Kristin.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s